sábado, 12 de septiembre de 2009

Exhibició per la diada de 11 de setembre

Desprès de molts nervis i temps d'assajos en ple estiu, hem tingut l'ocasió de presentar-nos al poble de Salou com una colla amb tots els elements que les caracteritzen a la plaça del Carrilet. L'ambició era complaure les il.lusions dels participants i mostrar els avenços en aquests mesos de "vida" de la colla.

Moltes gràcies a totes les persones que van venir a ajudar a aquesta colla novell dins del món casteller, n'estem molt contents ja que sabem que era un dia molt assenyalat on altres colles tenien els seus propis compromisos.

Els castells que es van poguer descarregar van ser un 3d5 i 4d5; el 2d5 no es va poguer carregar malgrat el segon intent però avui hi tornarem. Com a pilars es van poguer fer dos Pd3 i un Pd4 ( es va voler fer un segon però no hi havia prou estabilitat com per carregar-lo ) aixì van tancar l'exhibició com tres Pd3.




Avui tornarem a tenir exhibició a Salou, concretament a la plaça de la font lluminosa al passeig Jaume I del poble, participant en els actes de la diada d'andalusia que es celebra.

2 comentarios:

  1. Properament afegirem algunes fotos al blog i repartirem d'altres entre els components de la colla pq puguin imprimir-les si cal ^^

    ResponderEliminar
  2. hola companys! una abraçada i ànims, desde Súria, per aquesta nova aventura al món casteller. Nosaltres portem poquet temps i es increible tot el que es viu dintre d'una colla castellera. Us esperem el dia 10 per la nostra diada! Nomès un petit apunt, el nom de la nostra colla es Salats de Súria ( he vist que sortiem a la vostra agenda com a Sagals ). Els Sagals son d'Osona... :] Bé doncs, ens veiem a la nostra diada! Pit i Amunt! Salut i Castells!

    ResponderEliminar

Imatges exhibició i assajos:

II Diada Salats de Súria
Diada St. Martí de Tous

Calendari

-> En construcció <-
Web creada amb visió óptima de resolució 1100x800